CIUTADANS TORREDEMBARRA DENÚNCIA UNA ESTELADA A L’ENTREGA DE REGALS DE REIS

CIUTADANS TORREDEMBARRA DENÚNCIA UNA ESTELADA A L’ENTREGA DE REGALS DE REIS

79
0
COMPARTIR

La cavalcada d’enguany dels Reis d’Orient a Torredembarra està envoltada de polèmiques. A les moltes veus a qui no ha agradat com es va dur a terme l’acte, ara s’hi suma una nova controvèrsia, en aquest cas política.

I és que resulta que a la tradicional decoració per rebre a Ses Majestats a Baix a Mar s’hi va col·lar una bandera estelada i llacets grocs. Fet que ha molestat a una part de la població, entre ells al cap de llista de Cs, Toni Cruz, i a altres membres del partit taronja que han acusa directament a l’Alcalde, Eduard Rovira, i a la regidora de cultura, Núria Batet, d’haver permès que els reis mags entreguessin els obsequis als nens i nenes de Baix a Mar amb una estelada penjada.

Des de la formació es veu el fet com una manera d’adoctrinament i ho relacionen amb el fet que Cs guanyés les eleccions a Torredembarra el 21D.

“La frustració i el rencor de l’Alcalde @eduardrovira i de la Regidora @nubamir és tal després de la victòria de @CiutadansCs a #Torredembarra que pretenen forçar i adoctrinar als nens de la vila amb un únic pensament. Intenten omplir de banderes el que no van omplir a les urnes”.

ciutadans torredembarra

o

“Para la señora @nubamir es más importante politizar una “república bananera” con unos supuestos reyes, a pesar de la contradicción, antes que modernizar la triste cabalgata de su municipio y hacer disfrutar a los niños”.

També es queixen del fet que a Torredembarra no s’hagin habilitat cadires per al públic assistent.

SENSE COMENTARIS