CiU DEMANA A L’ALCALDE DE TORREDEMBARRA UNA REPROVACIÓ PÚBLICA DEL REGIDOR JORDI...

CiU DEMANA A L’ALCALDE DE TORREDEMBARRA UNA REPROVACIÓ PÚBLICA DEL REGIDOR JORDI SOLÉ

737
0
COMPARTIR

Després de les informacions publicades al diari digital La República Checa sobre el 1r tinent d’alcalde i regidor del PSC, Jordi Solé, pel fet de no portar la ITV ni l’assegurança del vehicle que conduïa i els actes policials que se’n van esdevenir, el Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Torredembarra demana a l’alcalde Eduard Rovira que reprovi públicament a Jordi Solé per aquests fets.
Creiem que el regidor Solé ha perdut l’autoritat, la credibilitat i la confiança envers la ciutadania davant d’aquests fets totalment reprovables que s’han intentat amagar.
Els regidors Anna Magrinyà i Joel Navas demanen tant a l’alcalde, al regidor de Governació com al regidor implicat que donin les explicacions pertinents sobre el cas i mostrin amb absoluta transparència l’expedient dels fets i puguin demanar explicacions i interpel·lar al cap de la Policia Local i a l’agent/s implicat/s perquè donin la seva versió. Fins ara, les explicacions que s’han fet arribar a aquest grup han estat amb contactes molt informals i sense cap prova documental. Volem saber si s’ha produït un cas d’abús d’autoritat i de prevaricació, i prendre les mesures pertinents.
D’altra banda, el regidor tenia aparcat el seu vehicle en la zona reservada com a sortida d’emergències a Cal Bofill amb el cartell d’aparcament com a autoritat (aquest cartell només estableix preferència per aparcar en el pàrquing de darrere de l’Ajuntament, en cap altre lloc més, tal com estableix el compromís signat quan es fa entrega). Per això, el Grup Municipal de Convergència i Unió demana al regidor de Governació que, a banda de la sanció pertinent establert, castigui aquesta mala i reprovable pràctica amb la retirada del cartell d’aparcament com a autoritat, ja que estava obstruint una via de sortida d’emergències i, per altra banda, estava en aquella zona tal com ell mateix ha reconegut- “fent el vermut a Baix a Mar”.
Qüestionem per què ni l’alcalde ni el regidor de Governació, José Garcia, com a màxims dirigents de la Policia Local de Torredembarra, no han donat explicacions ni han defensat la seva actuació en aquest cas en què s’està posant en dubte i acusant el cos policial local de cometre il·legalitats.
Finalment, ens preguntem si no hagués actuat la Policia Local, quant temps més hauria estat el 1r tinent d’alcalde de Torredembarra sense passar la ITV ni l’assegurança obligatòria i què hagués succeït si s’hagués produït algun accident.

SENSE COMENTARIS