CAU UN TROS DE LA MURALLA DE TORREDEMBARRA

CAU UN TROS DE LA MURALLA DE TORREDEMBARRA

178
0
COMPARTIR

La gestió del Patrimoni històric de Torredembarra és nefasta. No és destina ni un euro públic a consolidar-lo i cada vegada està més malmès. A expenses de perdre’s. Hi ha casos notoris com la sínia de la Vila, l’escorxador o la Torre de la Vila. Tots ells són bens públics abandonats des de fa anys.

Hi ha molts més casos. Alguns d’ells formen part de de privats però per la seva singularitat s’haurien de preservar per les generacions futures.

És el cas de la muralla medieval que havia protegit la vila fins al segle XIX. Encara que en queden pocs vestigis sí es poden observar encara en alguns trams del carrer Mané i Flaquer i el carrer Muralla. També es conserven dos portals d’accés a la vila closa.

Avui, ha causa de la pluja n’ha caigut un tros.

L’ensorrament del mur no ha provocat ferits, ni danys de consideració. Les pedres han afectat part de la calçada i el carril de circulació d’aquest vial, que ha estat tallat.

La Policia Local de Torredembarra ha rebut l’alerta d’aquesta incidència i ha senyalitzat la zona afectada fins que s’ha netejat al llarg de la jornada.

SENSE COMENTARIS